Söndagsfrukost med fina vänner ❥ | Marielle Winkler
mariellewinkler

Marielle Winkler

Annons

Söndagsfrukost med fina vänner ❥

Idag hade jag mina fina vänner Caroline, Denice och Emilia här på frukost ❥ Vi har inte träffats allihopa på jätte länge så det var verkligen sååå mysigt! Det snackades massa inredning som vanligt när vi ses, hihi, så underbart med vänner som har precis samma intressen som en själv. Jag hade dukat med min vita Himla duk och sprillans nya tygservetter, även dem från Himla, som jag hittat på Ellos (adlink). De är sååå fina tycker jag och ger verkligen dukningen ett lyft mot när man har vanliga pappers-servetter. De ser kritvita ut på bilderna men de är i färgen “kalkvit” så lite åt det gråa hållet. Huuur fina som helst. Älskar dem, och ni hittar dem HÄR (adlink).

 

Hoppas ni har haft en mysig söndag! Nu är det snart läggdags här ❥

KRAMISAR

Inlägget är i samarbete med Ellos (adlink).

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mariellewinkler

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Frida

  Så fina bilder!
  Vi har en dotter som är 1 v yngre än er Benjamin. Hur tänker du med ytterkläder nu i höst/vinter. Jag känner mig helt lost haha! Hon går inte ännu men det är bara en tidsfråga innan hon gör det 😅. Tipsa gärna om du har bra tankar kring kläder! Kram

  1. mariellewinkler
   mariellewinkler

   Hej fina! Förlåt för sent svar. Hmm ja det är svårt. Har precis införskaffat ett regnställ som jag tror kommer komma till mycket användning. Har även tänkt köpa ett par fodrade gummistövlar för det tror jag kommer vara väldigt användbart hela vinterhalvåret. Sen blev jag tipsar av en kompis att köpa en fodrar regnoverall. Regntätt tyg på utsidan och fodrad med typ flis på insidan. Tror man klarar sig ganska långt med det här i Skåne iaf då det inte brukar bli så kallt. Kommer nog börja med detta och se hur kall vintern blir om något varmare behövs längre fram. Vad kul att bi har en jämngammal med Benjamin. Har hon börjat gå än? Benjamin har precis börjat våga mer så nu går han nästan hela tiden 🙂 Kul! Kramar

Annons
stats