Längtar efter helg ❥ | Marielle Winkler
mariellewinkler

Marielle Winkler

Annons

Längtar efter helg ❥

Inlägget innehåller annonslänkar.

Färska tulpaner i älsklingskannan från Ellos (ni hittar den HÄR). Den fungerar precis lika bra som vas som till kanna. Så fin med det bubbliga mönstret tycker jag. Sidebordet kommer från Bysso Interior, tavlan från Printler och ljusstakarna från Klong, ni hittar dem HÄR och HÄR

~

Hej hjärtan!

Hoppas ni mår bra. Jag är så himla trött ikväll och ska precis krypa ner bredvid mina älsklingar. Äntligen fredag imorgon, jag längtar sååå mycket. Det är tufft att jobba och komma hem på eftermiddagarna och ta hand om liten älskling som är såååå trött och grinig efter att inte ha sovit alls på förskolan. Storstädat har jag gjort idag också. Ska bli skönt med helg. Imorgon ska vi på en efterlängtad middag hemma hos vänner och det ska bli så mysigt. Vad har ni för planer?

Jag fick veta något idag som gjorde mig riktigt ledsen och förkrossad. Jag vill inte gå in närmre på det egentligen och allt har gått bra så det är ingen fara, men fy vad livet skrämmer mig ibland. Samtidigt som det är så himla fint ❥

Imorgon ska Benjamin vara ledig från förskolan och mysa hemma hos sin moster och sina kusiner istället, så himla mysigt! Och jag känner mig jätte trygg med att lämna honom där. Stella, 4,5 år, längtar sååå efter att få ”passa” sin lill-kusin. Så underbart!

Sov sött hjärtan!

 

KRAM

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mariellewinkler

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats