Marielle Winkler

Brand ’N Concept

Finaste Annika, Benjamin och jag hemma hos Lovisa igår på inredningsparty ❥

Så galet mycket fin inredning i detta vackra hem.
Älsk på dessa soffbord ❥

Dessa ljuvliga bilder har jag lånat från finaste Ida. Hennes blogg hittar ni HÄR. ❥ Jag hade Benjamin i famnen hela kvällen så jag hade lite svårt att fota själv.

 

 

Hej raringar!

Igår var jag på ett supertrevligt inredningsevent hemma hos en tjej som heter Lovisa som är nyinflyttad i Helsingborg med sin familj. Så himla kul, hon har en dotter som är bara några dagar yngre än Benjamin. Fina Ida, som är kompis med Lovisa sedan tidigare, bjöd med mig och även lille Benjamin fick följa med. Han var ensam kille bland massa snygga donnor och han charmade nog de flesta, hihi! Det var en så mysig kväll med snacks, bubbel och massa prat. Lovisa driver inredningsföretaget Brand ’N Concept och jobbar bland annat med att inreda och skapa snygga koncept med några av mina favoritvarumärken som Flos, Klong, Skultuna, Hay, Kartell och Tom Dixon. Verkligen ett tips till er som bor runtom i Skåne. Om ni behöver hjälp att inreda hemma eller till ert företag så borde ni kontakta Lovisa. Hon hjälper er att hitta rätt i inredningsdjungeln, tar fram förslag som ni sedan får välja ut vad ni vill ha och Lovisa beställer hem till bra pris. Vilket drömjobb för det första och vilken himlans bra grej! Så smart koncept. Jag hittade några riktigt fina lampor och ljusstakar som jag ska fundera lite på. Hon har även en liten webshop som ni hittar HÄR.

Idag har jag varit hos frisören, såå skönt! Och ikväll myser vi hemma framför tvn med massa gott, brasa och tända ljus. Mannen till höger om mig i soffan och min lille älskling (som idag har lärt sig att vinka – awww så gulligt, stolt mamma!) tätt intill mig i famnen.

Hoppas ni har en mysig kväll.

KRAMAR

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats