Vårnyheter från Davida cashmere ❥ | Marielle Winkler
mariellewinkler

Marielle Winkler

Annons

Vårnyheter från Davida cashmere ❥

Inlägget är i samarbete med Davida cashmere.

 

 

Hej söndagshjärtan ❥

 

Hur mår ni? Vi myser hemma idag för det är så himla tråkigt väder ute, snöslask och grått. Jag vill ha vår NU!! Inomhus har vi vår iallafall, jag köpte världens drömmigaste vårbukett med mig hem i fredags och den förgyller verkligen tillvaron här hemma, ni ska få se den snart. Och dessutom har dessa tre ljuvliga tröjorna i 100% kashmir fått flytta in i min vårgarderob och jag är helt kär i dem. De kommer från Davida cashmere, som är ett favoritmärke sedan länge, och finns bland deras nyheter inför våren och sommaren. Jag älskar verkligen kashmir både på vintern och våren. Så himla fina i all sin enkelhet ❥

 

 

 

 

Den gråa koftan hittar ni HÄR, den v-ringade sandfärgade, lite längre tröjan finns HÄR och den beiga båthalsade tröjan finns HÄR

 

Visst är de fina? Jag ska försöka hitta mig ett par riktigt snygga vita jeans inför våren och även ett par offwhite/beiga kostymbyxor – tror det kan vara väldigt fint till mina nya tröjor. Funderar på om de HÄR byxorna skulle kunna vara fina till, från Gina Tricot, vad tror ni? Älskar förövrigt stilen på den danska modellen som bär byxorna.

 

Nu sover Benjamin och när han vaknar tänkte vi åka ut till Väla en sväng och shoppa lite smått. Jag behöver lite nytt smink och sen tänkte jag smita in lite snabbt på både Zara och Gina Tricot, ska se om DENNA blusen finns i butik och även prova DENNA koftan. Så sugen på vår nu ❥

 

Ha en fin söndag raringar!

 

KRAMAR

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mariellewinkler

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats