Underbara Ditte ❥ | Marielle Winkler
mariellewinkler

Marielle Winkler

Annons

Underbara Ditte ❥

Bilder lånade från underbara Ditte

 

 

Hej raringar!

Jag kände att det var dags för ett nytt blogg- och instatips och jag vill därför passa på att tipsa er om en av mina största favoriter – Ditte Svanfeldt. Ditte är en 28-årig supersnygg, varm, ödmjuk och fantastisk mamma till tre ljuvliga prinsessor varav hennes ena flicka är allvarligt sjuk. Ditte bjuder på magiska bilder med så extremt mycket känsla och värme. Det är OFTA jag ser en av hennes bilder på instagram med tillhörande text eller är inne på hennes blogg och jag kommer på mig själv med att sitta och gråta. Det är så starkt och så fint och väldigt ofta påminner Ditte mig med sina vackra inlägg om vad som verkligen är viktigt i livet och att det är sååå viktigt att ta vara på tiden och varandra. Jag vet ingen annan som driver en så stor blogg och instagram som är så äkta och genuin. Allt känns verkligen äkta rakt igenom och det är jag helt övertygad om att det är också. Hennes man David verkar också vara en helt fantastiskt person och den familjen tycker man liksom sååååå himla mycket om, utan att ens känna dem. En så stark familj med så himla mycket kärlek till varandra. Så fint så det är inte riktigt klokt. Ditte har dessutom den snyggaste och mest avslappnade klädstilen jag sett och ja, vad kan jag mer säga? Hon är helt enkelt hur underbar och härlig som helst och om ni mot förmodan missat hennes blogg och instagram så måste ni kika in. HÄR hittar ni hennes blogg och på instagram heter hon @dittesvanfeldt

KRAMAR

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mariellewinkler

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats