Sötaste hjälpredan i Minimalisma ❥ | Marielle Winkler
mariellewinkler

Marielle Winkler

Annons

Sötaste hjälpredan i Minimalisma ❥

Min älsklingsnos är så hjälpsam i köket, han älskar att sitta där på diskbänken och bre sin egen macka, hjälpa till att diska och förbereda mat och bakning. Han tycker själv att han ”hjälper till” och är superduktig. Väldigt söt är han iallafall och jag älskar att ha med honom på allt jag gör trots att det resulterar i smärre kaos ibland ❥

 

 

Jag är så kär i hans nya set i vackraste grå tonen från Minimalisma i 100% ull. Alltså mjukare kläder får man leta efter, också värmer det dessutom så himlans gott om vintern. Älskar! Jag har hittat det på danska sidan gladerollinger.dk som är en av mina absoluta favorit-webshopar inom barnmode. Om någon är sugen på att köpa likadant (finns i massa olika färger) så kan jag säga att det är väldigt litet i storlek. Framförallt överdelarna. ❥

 

 

Älskar honom så jag nästan går sönder ❥

 

 

Hej hjärtan!

Hur mår ni? Det var ett tag sedan… Det har varit tyst är så länge. Jag har tänkt så många gånger att jag ska gå in och skriva men sen har jag ångrat mig. Och så har det hållt på. Jag grubblar mycket och tankarna går faktiskt kring om jag ska lägga ner bloggen eller fortsätta. Detta har jag funderat över ett bra tag nu och jag har fortfarande inte kommit fram till något ska jag ärligt säga. Bloggen tar oerhört mycket tid och jag känner att jag inte riktigt hinner med jobb, familjeliv, hemmet och så bloggen på det. Jag värderar dessutom att bara sitta och mysa i soffan ibland, hand i hand med min man framför en bra serie. Jag får liksom inte riktigt ihop mig själv. Men sen ger bloggen mig samtidigt så mycket positivt så jag har väldigt svårt att släppa taget. En annan faktor som gör att jag funderar över detta är också den ständiga känslan om att jag inte gör det bra nog, vem vill ens läsa om mig och mitt liv, alla andra gör det så mycket bättre. Ni vet den där dumma prestationsångesten som så gärna vill göra sig påmind. Jag funderar fram och tillbaka och det kommer jag fortsätta göra så får vi se vad jag kommer fram till ❥

 

Idag kände jag iallafall för att titta in till er och säga hej med lite dagsfärska pics från denna sjukstuga som pågår här hemma. Jag har kräkts två nätter i rad nu (mår helt okej om dagarna vilket är så konstigt) så jag och Benjamin har varit hemma igår och idag och nu på eftermiddagen har Benjamin varit lös i magen så jag gissar att jag har smittat honom. Jag fick ställa in morgondagens middag, så himla tråkigt. Men vi får mysa massa hemma denna helgen istället. Jag har orkat med att städa idag iallafall så vi kan vakna till ett rent och fint fredagshem imorgon. Jag ska försöka ge mig iväg (eller skicka David) och köpa en maffig fredagsbukett imorgon. Det känner jag att vi verkligen behöver för att pigga upp ❥

 

Vad har ni för helgplaner vänner?

 

KRAMAR

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mariellewinkler

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Janemarina

  Jag förstår precis vad du menar! Jag känner ofta så. För vem gör jag detta? Jag har inte tiden och orken jämt med alla andra pusselbitar som ska gå ihop. Jag älskar din blogg i alla fall. Så mysig! Kram fina. Hoppas du gör det som känns bäst i hjärtat <3

  1. mariellewinkler
   mariellewinkler

   Tack fina du, vad glad jag blir för din kommentar 💕 Så skönt med igenkänning 🙏🏼 Och blir så glad att du gillar bloggen. Jag tittade in hos dig nu, sååå fin blogg, hur har jag kunnat missa dig?! Många kramar 💕

Annons
stats