Ny bilstol från BeSafe | Marielle Winkler
mariellewinkler

Marielle Winkler

Annons

Ny bilstol från BeSafe

Benjamin har fått en ny större bilstol som är sååå toppenbra, han åker runt som en prins i denna.

 

 

Nu var det alltså dags för mini att få en ny bilstol. Han är så lång så han började verkligen växa ur den där babystolen och vi kände att det var dags för en ny. Valet föll på denna från BeSafe efter rekommendation från våra närmsta vänner och vi är sååå nöjda. Det som är så bra med stolen är att den går att använda upp till att barnet väger 25 kg (ca 5 år) vilket gör att man kan ha den lääänge. Den går också att ha i flera lägen beroende på om man vill att barnet ska sitta helt upprätt eller något bakåtlutad. Den här modellen som heter BeSafe iZI Plus blev under 2015 utsedd till Bäst i test, vilket känns bra såklart. Vad gäller bilbarnstol var säkerhet högsta prio för oss (såklart) och även komfort stod högt på prion. Sedan att den har en snygg design dessutom är ju bara ett plus. Bilstolen hittade vi HÄR på bästa Babyland som är sååå grymma att beställa ifrån, alltid fri frakt och snabba leveranser. Vi hann knappt beställa den innan den anlände 🙂 Babyland erbjuder dessutom gratis hemleverans vid köp över 1000kr, och om ordern ska levereras inom Stockholm/Uppsala-området kan man få sin beställning samma dag om man beställer innan 14.30 på vardagar. Huuur bra?!

Och vet ni, just nu har Babyland en kampanj som ger 15% rabatt på allt från BeSafe (förutom deras Modular-koncept). Kampanjen är igång nu och håller på fram till och med den 2/5 så passa på nu om ni är på jakt efter ny bilstol till era små. Direktlänk till kampanjen hittar ni HÄR.

I helgen är mina kära svärföräldrar på besök så igår hade vi en mysig kväll här hemma med thaimat, lets dance och catching up och nu snart ska vi packa in oss i bilen och köra ut till Höganäs för ett besök på Magasin 36 för lunch och kanske lite shopping om vi hittar något fint.

Ha en fin dag hjärtan.

KRAM

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mariellewinkler

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats