Måndagslistan ❥ | Marielle Winkler
mariellewinkler

Marielle Winkler

Annons

Måndagslistan ❥

Inlägget innehåller annonslänkar.

 

~

 

Jag

Jag har kommit av mig helt med mina hälsomål, både med kosten och löpningen. Känner mig besviken på mig själv men det är många faktorer som har spelat in och gjort att jag känt att det varit viktigare att lägga fokus på annat. Jag har satsat hårt med andra mål där det gått desto bättre. Men nu är jag sugen på att ta tag i det igen. Inte vara stenhård på något sätt men försöka äta lite nyttigare i vardagarna och skippa godis, fika osv. Och sen försöka få in lite löppass då och då. Det håller väl i sig lagom till påsk sen spårar det väl ur igen, haha. Det är ju så förbaskat gott med choklad. Men om jag bara kunde hålla det till helgerna. Att det ska vara så svårt. Men jag känner mig lite peppad nu iallafall så ska försöka köra på så gott det går iallafall.

Denna bilden och de andra bilderna i detta inlägg tillhör bästa Livly (@livly_stockholm) Sååå ljuvliga och inspirerande ❥

 

~

 

Benjamin

Vår lille prins har förvandlats till en riktig buse de senaste dagarna. Herrejisses vad han testat oss i helgen. Han gör allt bus han inte får och blir vansinnig när vi säger till honom. Han har humör som heter duga, är envis som en get och samtidigt världens underbaraste. Jag skrattar så mycket med honom förtillfället. Helt underbar och det kommer nya ord hela tiden nu. ”Bil” och ”mormor” är de senaste orden han har lärt sig. Älskade unge! Inte visste jag vad kärlek var förrän han kom till världen ❥

 

 

Veckans planer

Jag har en del planer denna veckan. Härliga planer. Imorgon har vi kick off med jobbet så vi jobbar bara på förmiddagen sen ska vi få lyxlunch på hotellet som ligger en bit bort på samma gata som kontoret och där ska vi sen lyssna på lite föreläsningar och så. Det är även middag där sen på kvällen men jag tänkte dock åka hem vid 17 till min lille människa som ska hämtas tidigare av sin mormor imorgon. På onsdag är förskolan stängd pga planeringsdag så då ska jag vara ledig och vara hemma och mysa med min älsklingsmänniska ❥ Vi ska kanske hem till min farmor på morgonen och äta frukost. Ska bli så himla mysigt och på eftermiddagen ska vi fika med mamma och min syster och systerdöttrar. Så underbart mysigt att få vara ledig en dag så mitt i veckan. Känns som den gamla goda tiden ❥ På fredag ska jag till frisören, längtar! Och på kvällen ska vi på middag hem till Emelie och Marcus. Resten av helgen är oplanerad och det är så himla skönt att kunna ta det som det kommer tycker jag. Mycket mysigt att se fram emot ❥

 

Helgens höjdpunkt

Lördagens överraskningsmiddag på stan och söndagens långpromenad längs havet med min lilla familj ❥

 

Vad jag ser fram emot

Påsken och långledigt tillsammans med familjen ❥

 

 

Vad jag drömmer om just nu

Jag vet att jag tjatar men VÅREN! Herregud vad jag längtar tills det blir lite varmare ute så man slipper klumpiga overaller, tjocka vinterkappor och skrapa rutorna på bilen om morgnarna. Det ska bli så skönt att bara slänga på sig en tunn vårkappa, ett par sneakers och solbrillorna och känna solen som värmer. Längtar! ❥

 

På önskelistan

Jag är sååå sugen på den HÄR vårkappan (koftan) från Busnel. Helt ljuvlig! Skulle även kunna tänka mig den HÄR ponchon från samma märke. Vilken tycker ni är finast? Jag älskar båda ❥

 

Tacksam över

Jag är så tacksam över att det går bättre och bättre för Benjamin på förskolan. Han är fortfarande ledsen vid lämning och så men det går verkligen betydligt bättre än det gjort tidigare. Idag hade han sovit i 1 timme inne i ”sovrummet” tillsammans med de andra barnen. Han gör små framsteg varje dag och det gör mig så varm i hjärtat ❥

 

 

 

Ha en fin start på veckan hjärtan

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mariellewinkler

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats