Måndagslistan ❥ | Marielle Winkler
mariellewinkler

Marielle Winkler

Annons

Måndagslistan ❥

Inlägget innehåller en annonslänk.

~

 

Jag

Jag känner mig utvilad efter en mysig helg hemma med familjen. Helgen är så värdefull nu när jag har börjat jobba igen. Två mysiga dagar lediga tillsammans och det går så himla fort. Det skrämmer mig lite, det här ekorrhjulet som bara snurrar. Det är antingen måndag eller fredag hela tiden känns det som. Jag är så glad att jag har eftermiddagarna lediga tillsammans med min lille älskling iallafall. Det gör så mycket ❥

 

 

Benjamin

Min lille plutt var så ledsen imorse när jag lämnade honom på förskolan men jag fick sms efter en stund att det gick jätte bra och att han var glad igen. Men sen ville han inte sova som vanligt, men han hade varit med inne i ”sovrummet” iallafall utan att vara hysterisk, bara det är framsteg. När alla barnen hade vaknat och dem lekte så var Benjamin sååå trött eftersom han inte sovit och då hade han mitt i leken somnat i famnen på en pedagog, och precis då skulle hon gå hem för dagen så hon hade lagt honom i soffan men då vaknade han direkt. Förskolechefen hade varit där precis då och hade sagt att han kunde ta honom en stund. Så när jag kom vid 14.15 så satt alla barnen och åt mellanmål men ingen Benjamin var där. Pedagogerna fnissade och pekade mot förskolechefens kontor som har glasfönster ut mot matsalen, där satt han och jobbade med Benjamin sovandes i famnen som en liten groda. Alltså mitt hjärta smälte. Så himla gulligt av honom att låta Benjamin sova där medan han satt och jobbade. Dem är sååå himla goa alla på förskolan och jag känner mig så glad att vi kom in just där ❥ Annars är han pigg och glad min älskling, två nya tänder är på väg att titta ut men han verkar inte ha så ont av dem änsålänge i alla fall. Han sover väldigt bra förtillfället (vågar knappt skriva det för det kan ju ändras snabbt) men han vaknar knappt alls om kvällarna/nätterna och om han skulle vakna till så har det gått bra även med pappa. Det är så skönt när det funkar. Hjärtegullet lekte med sina kompisar i fredags när vi var på middag. De andra två barnen känner varandra väl för dem går på samma förskola så dem lekte och snackade för fullt med varandra ( dem är lite äldre än Benjamin). I början var Benjamin lite blyg men sen släppte det och han höll dem i handen och följde med på deras lek. Alltså, hjärtat smälter ju på en ❥

 

 

Veckans planer

På onsdag efter jobb och förskola ska vi hem till Emelie och Elise på fika tillsammans med Nathalie och Lily. Det ska bli så himla mysigt, längesedan vi sågs alla vi tillsammans. Nathalie är höggravid och väntar en liten flicka till om drygt en månad så det ska bli så mysigt att prata lite och se fina magen som växer. I helgen ska vi gå ut och äta, det blir första gången vi lämnar bort Benjamin på kvällen. Vi får se hur det kommer gå. Men min mamma ska passa honom hemma hos oss och han är jätte glad för henne så jag tror det kommer gå så bra så, och om det inte skulle gå bra så är vi inte långt bort att åka hem isåfall. Förutom det så har vi inte så mycket planer, vi tar veckan lite som den kommer ❥

 

Helgens höjdpunkt

Fredagens middag hemma hos våra fina vänner Emma och Robin. Maten är alltid magiskt god hemma hos dem för Robin är föredetta kock och gör alltid så mumsig mat ❥

 

Vad jag ser fram emot

Påsken ❥ Min favorithögtid efter julen. Det ska bli så mysigt att vara ledig några extra dagar och bara mysa med alla jag älskar allra mest ❥

 

Gulliga påskbilder som tillhör min fina instavän @lisaabefelt ❥

 

Vad jag saknar

Min mamma ❥ Hon är i Marbella och har varit där i snart 3 veckor. På fredag kväll kommer hon hem och det ska bli så mysigt att få hem henne igen. Får träffa henne på lördag ❥

 

 

Vad jag drömmer om just nu

Jag drömmer om att få möjligheten att jobba med bloggen på heltid. Samtidigt som det skrämmer mig så är det en dröm jag haft och kämpat för i många år och det är en dröm som jag tar små kliv framåt mot varje dag. Känslan av att kunna styra sin egen tid helt och hållet, kunna jobba hemifrån och vara sin egen – det drömmer jag om. Och att alltid kunna vara hemma när ens barn kommer hem från skolan och alltid finnas nära till hands, det hade varit underbart. Vi får se om min dröm någonsin går i uppfyllelse men jag tänker fortsätta att kämpa för att nå den ❥

 

På önskelistan

Jag är sugen på en fin vårkappa nu inför våren. Funderar på antingen en trenchcoat eller någon annan fin kappa i beige / nude färg. Jag spanade på den HÄR på Gina Tricot igår och den är verkligen superfin. Älskar enkelheten och den beiga färgen. Det blir nog antingen den eller någon liknande, men tänkte kolla runt lite till först innan jag bestämmer mig.

 

 

Tacksam över

Att få vara mamma. Min största dröm i livet och det är verkligen det bästa som finns, att få vara just det – mamma ❥

 

 

Önskar er en fin start på veckan hjärtan!

 

KRAMAR

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mariellewinkler

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats