Marielle Winkler

Måndagslistan ❥

Inlägget innehåller reklamlänkar.

 

 

Jag 

Jag mår bra, lite vinterglåmig och trött men annars bra. Känner mig förväntansfull inför våren.

 

Benjamin 

Tipptopp. Varit på förskolan första dagen idag på en vecka och inte en ledsen min på hela dagen. Han verkar trivas bättre och bättre på stora avdelningen, han behöver bara lite tid. Mammas stora lilla kille ❥

 

Veckans planer 

Idag har vi myst och ätit pannkakor efter jobb/föris hemma hos Emelie och Elise. Det var längesedan vi sågs allihop så barnen var sååå glada att få leka igen. Supermysig eftermiddag.

Ta tag i ett projekt här hemma. Det ska bokas hantverkare och göras några svåra val. Ska berätta mer om detta snart.

Resten av veckan har vi inte så mycket planer mer än jobb, föris och mys på eftermiddagarna.

Till helgen kommer Benjamins farmor och farfar på besök och det ska bli så himla mysigt. Utflykter, goda middagar och massa mys står på schemat.

 

 

 

 

Helgen som gick 

I helgen har vi mest myst. Pysslat hemma, varit på stan och fikat, shoppat lite och varit ute och lekt i februarikylan. Mumsat mycket godsaker har vi också gjort. David var på fest i lördags så då hade jag och Benjamin lördagsmys i pyjamasarna framför Pippi med godis. Lugn och mysig helg ❥

 

Vad jag drömmer om 

Jag drömmer om att få börja påta i trädgården. Jag är verkligen inte duktig alls på det här med trädgård. Jag tar väl hand om mina snittblommor som jag ger nytt vatten, nya snitt och massa kärlek men det är liksom på den nivån mina gröna fingrar är. Jag kan inte alls mycket om trädgårdsarbete och odling och dylikt. Men förra våren blev jag sååå inspirerad av massa härliga instagramkonton där just trädgård tog väsentlig plats under de härligaste månaderna på året. Så jag är så sugen på att lära mig mer. Jag har en duktig mamma och en duktig svärmor så jag tänker att jag får ta hjälp av dem. Jag är sugen på att göra något med våra rabatter på framsidan som fick lite stryk när vi dränerade. Det finns ju absolut inget härligare än att plocka sin egen lilla helgbukett i trädgården under sommarhalvåret. Bästa jag vet. Men vad jag ska plantera och vad som passar i vilket väderstreck osv, noll koll. Är ni duktiga eller har ni kanske tips på någon bra blogg eller liknande där man kan lära sig lite mer? ❥

 

 

 

 

Någon som inspirerar mig 

Anna Kubel (@annakubel) ❥ Jag menar har ni sett hennes instagramkonto? Vackraste jag sett. Där har vi en tjej som kan skapa magi med kameran. Och så himla gullig och härlig person bakom kameran dessutom. Jag skulle vilja gå en  fotokurs hos Anna en vacker dag. Foto och redigering, tack. Vore drömmigt ❥

 

På önskelistan 

Jag är så himla sugen på rosa inför våren. Ljus ljus rosa. Och den HÄR tröjan från Gina Tricot var ljuvligt fin tycker jag, och så himla bra pris också. Den HÄR ljusrosa ljuvliga skapelsen från Soft Goat cashmere är också huur drömmig som helst. Lite dyrare men kashmir är ju livets materiel. Och den är faktiskt på rea just nu ❥

 

 

 

 

Tacksam över 

Mammalivet. Det är verkligen det bästa som finns. Trots att det kan vara tufft ibland såklart så är det samtidigt det allra finaste jag någonsin har fått uppleva och varenda kväll när Benjamin somnar så tåras mina ögon för att jag är så oerhört tacksam och lycklig över att jag får vara hans mamma. Finaste i livet ❥

 

Tycker ni om att starta veckan med Måndagslistan? Jag tycker det är ett ganska härligt sätt att sammanfatta föregående vecka på och starta den nya veckan. Om ni gillar så pusha gärna hjärtat nedan. Det är kul för mig att analysera vilka inlägg ni gillar mer än andra.

 

Ha en mysig kväll hjärtan.

 

Kramar

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ella

    Så fint <3 är exakt likadan när Cleo somnar. Går in och kikar på henne 73 gånger innan jag själv somnar. Och känner sån enorm kärlek och tacksamhet över att hon är vår och att jag får vara hennes mamma. Det bästa i livet, helt klart! Kram <3

    1. mariellewinkler

      Åh ja, den kärleken man känner för sina barn alltså. Helt ofattbart att man ens kan älska någon så mycket så det på riktigt värker i hjärtat på en. Finaste i livet. Kram fina du <3

stats