Måndagslistan ❥ | Marielle Winkler
mariellewinkler

Marielle Winkler

Annons

Måndagslistan ❥

Inlägget innehåller en annonslänk.

Vardagsrumspiffat, de ljuvliga kuddarna i soffan kommer från Butik Linnea ❥

 

 

Jag

Jag har jobbat min första dag efter semestern och det var med tunga kliv jag steg upp imorse. Inte alls peppad faktiskt men det gick helt okej, det var kul att träffa mina fina kollegor iallafall. Alltid tungt dock att komma tillbaka efter så lång ledighet till en överfull mailkorg och arbetslista, har väl hunnit jobba ikapp lagom till jul, haha. Annars mår jag bra och börjar känna mig redo för höst och lite svalare väder. SÅ pepp på att handla höstnyheter.

 

Benjamin

Mammas älskling var sååå ledsen imorgon när han insåg att han skulle åka till förskolan. Hjärtat gick sönder på mig flera gånger om. Han ville inte släppa min famn på hela morgonen. Klängde sig fast och ville bara kramas. Han sa att han ville till förskolan om jag följde med. När jag förklarade att mamma måste jobba så bröt han ihop. Det var tungt att lämna honom imorse, han var ledsen och ville inte alls bli lämnad där. Jag grät i bilen därifrån men samlade mig innan jag gick in på jobbet. Resten av dagen hade gått helt okej och pedagogerna är så gulliga för dem skickade flera sms med bilder på honom under dagen och uppdaterade denna oroliga mamma. Han hade sovit gott och ätit men varit väldigt ledsen när han vaknade men fick då gosa med den ena pedagogen och hade då blivit glad igen efter en stund. Mammas hjärta. Jag kommer aldrig vänja mig vid detta. Resten av eftermiddagen har vi bara myst hemma, lekt massa på hans rum och kollat film i soffan. Bästa på hela dagen. Och det var en väldigt lättnattad kille vi hade ikväll vill jag lova, det tog inte många minuter innan han slocknade i min famn. Älskling ❥

 

 

 

 

Veckans planer

Vi ska försöka få ihop en träff med min syster och flickorna i veckan, saknar dem sååå mycket. Vi har verkligen rest om varandra denna sommaren så knappt hunnit umgås alls.

Springa mina tre löppass under veckan. Något pass med vagnen och något utan.

Städdag på torsdag.

På fredag ska jag ut och äta med min älskade vän Emelie. Åh vad mysigt det ska bli. Beroende på hur vädret är så tänkte vi antingen boka bord på Drottninggatan 35 eller Sillen och Makrillen, de två bästa ställena i stan om ni frågar mig.

På lördag ska vi åka till Göteborg och gå på Liseberg tillsammans med Davids bror och familj. Det ska bli supertrevligt. Frågan är om det är Benjamin eller David som är mest taggad?!

På söndag blir det bara massa mys hemma ❥

 

Vad jag ser fram emot

Jag börjar verkligen se fram emot hösten. Jag längtar efter att fylla både min och Benjamins garderob med massa nya härliga höstplagg, tända brasan om kvällarna, ha mysiga middagar hemma, baka, höstpiffa hemmet och njuta av utflykter om helgerna med min lilla familj ❥

 

 

 

 

Vad jag drömmer om

Att hitta någon slags balans i livet vad gäller träning och kost som känns hållbar. Det känns så skönt att ha kommit igång med träningen iallafall, nu är det dags att ta sig an nästa steg som är det svåraste. Mer om detta i ett annat inlägg.

 

På önskelistan

Det finns myyycket på min önskelista inför hösten men den HÄR från Soft Goat cashmere skulle jag ÄLSKA att mysa runt i under ruggiga höstdagar. Så fin så jag smäller av och jag kan bara tänka mig hur mjuk och go den är att ha på sig.

 

Tacksam över

Jag är så tacksam över att ha fått vara ledig så länge denna sommaren. De sex varmaste veckorna på hela året prickade jag in att vara ledig på. Dröm! Denna sommaren går till historien som den bästa någonsin och jag sparar den i hjärtat länge länge ❥

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mariellewinkler

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats