Måndagslistan ♡ | Marielle Winkler
mariellewinkler

Marielle Winkler

Annons

Måndagslistan ♡

Denna mysiga lekhörna är väldigt uppskattad här hemma ♡ Här ska vi hänga massor i veckan, min lilla älsklingsmänniska och jag ♡

 

 

Hej fina underbara ni.

Hoppas att ni har en fin måndag. Jag tänkte införa en ny liten tradition här på bloggen – en måndagslista varje måndag. För att blicka framåt mot veckan och dra igång veckan på bästa sätt. Jag älskar att både planera och strukturera upp inför den nya veckan så en måndagslista passar fint tycker jag. Inspirationen har jag fått från underbara Nadja som brukar göra måndagslistor på sin fina blogg. Hoppas att ni ska tycka att det är rolig läsning ♡

 

Jag: Jag känner mig i ärlighetens namn lite ledsen idag. Det känns tungt att mammaledigheten närmar sig sitt slut och på onsdag börjar inskolningen. Jag känner mig så sentimental och tårarna bara rinner imellanåt. När inte Benjamin ser förstås. Jag tänker på allt underbart som varit detta 1,5 året och kan inte förstå att verkligheten snart börjar och att jag inte ska få vara med min älskling hela dagarna längre. Jag kämpar verkligen med att tänka positivt men idag känns det bara tungt.

Benjamin: Idag blir min älskade pojke 1,5 år. Alltså förstår ni – 18 månader!!! Helt galet! Jag förstår ingenting. Han är pigg och glad min lille älskling trots att dagen började med ett besök hos BVC för 1,5 års kontroll samt spruta. Inget kul alls med spruta tyckte han och tårarna sprutade men det gick snabbt över igen. Han var så lång så han inte ens fick plats på ”mätbänken” så barnmorskan fick göra någon nödlösning med måttband så det blev nog inte helt rätt kanske men ca 88,5 cm lång var han iallafall. Och över 13 kg vägde han. Min lille bebis har blivit så stor. På längdkurvan ligger han 2 nivåer över medel och på viktkurvan bara 1 nivå över medel. Så han är en lång och smal kille haha, precis som sin pappa ♡ I övrigt så tror jag att han har någon tand på gång. Han har sovit lite sämre ett par nätter nu och han trycker hela tiden in händerna i munnen och försöker bita i saker. Inte kul det där med tänder.

Veckans planer: På onsdag börjar inskolningen och på eftermiddagen ska vi mysa med Emelie och Elise. På fredag ska vi på en mysig middag med vänner hemma hos Nathalie och Martin här i Ramlösa, det ska bli så himla trevligt. Och på lördag ska jag och Benjamin hem till Emelie och Elise på frukost med hela mammaligan, åh så mysigt det ska bli, det var så längesen vi sågs alla tillsammans med alla barnen. Längtar!

Veckans to do: Denna veckan måste jag åka till Väla någon dag och köpa lite nödvändigheter till förskolan. Jag måste försöka hitta en bra och fin overall samt lite nya kläder och fler mössor och vantar. Jag ska även beställa namnlappar till förskolan på nätet.

Vad jag drömmer om just nu: Att inskolningen ska gå bra och att Benjamin kommer älska förskolan och inte alls vara ledsen när jag ska lämna honom där. Jag drömmer också om de där första vårdagarna när fåglarna kvittrar och man känner solen värma lite lätt för första gången på så otroligt länge.

På önskelistan: En Graceful från Louis Vuitton.

Tacksam över: Denna underbara tid jag haft det senaste 1,5 året. Mammaledig med min älskade pojke. Massa mys dagarna igenom utan några måsten. Bästa tiden i mitt liv.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mariellewinkler

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats