Inbjudningskort från @framkallaapp ♡ | Marielle Winkler
mariellewinkler

Marielle Winkler

Annons

Inbjudningskort från @framkallaapp ♡

Till Benjamins 1-års kalas har vi gjort inbjudningskort i samma stil som till namngivningen i höstas. Vi har beställt dem via @framkallaapp och jag tycker dem blev sååå fina. Jag älskar denna smarta och smidiga fotoapp. Man kan få bilderna precis som man vill och snabbt går det. Drygt ett dygn efter att jag la beställningen så hade jag dem i brevlådan. Sååå himla bra ♡ 

 

 

Hej raringar!

Hoppas ni haft en ljuvlig sommardag. Vilket fantastiskt väder som dragit in. Högsommar! Så himla härligt. Idag efter mitt besök hos kiropraktorn så åkte jag och mini hem till mamma där vi blev bjudna på både fika och kvällsmat. Så mysigt! Imorgon ska vi hänga med favoriter och bli bjudna på lunch hemma hos Nathalie och Lily som är nyinflyttade här i Ramlösa, ett stenkast från oss. Kameran får följa med dit för deras hus är A M A Z I N G !!! Så jag tänkte visa er lite bilder sen från den mest smakfullt renoverade villa jag någonsin sett. Efter lunch och mys där så tänkte vi promenera hem till oss hela gänget och ta ett dopp i poolen och ha det härligt. Det gäller att njuta av detta fina väder, man vet aldrig hur länge det håller i sig.

Ha en mysig kväll!

KRAMAR

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mariellewinkler

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats