Marielle Winkler

Benjamins rum ❥

 

Liten nos har fått ett pojkrum istället för ett bebisrum. Aldrig hade jag trott att det skulle vara så känslomässigt jobbigt att göra om hans säng till större och göra rummet lite pojkigare. Jag grät en liten skvätt där i söndags till och med. Jag minns när vi var här på visning innan vi flyttade in och Benjamin fortfarande låg i magen, då jag föll så starkt för det där burspråket på hans rum och jag drömde då om att den där vita spjälsängen från Sebra skulle få stå där. Och det fick den, som en dröm som gick i uppfyllelse, och där har den stått nu i 2,5 år. Det kändes så konstigt att göra den till en juniorsäng och jag tycker ärligt talat inte att den är lika fin när den är utdragen som när den är spjälis. Fortfarande fin såklart men inte samma sak. Och inte passade den i burspråket heller för den delen så vi fick möblera om. Blev väl okej bra men jag saknar hur det såg ut innan, jag tyckte det var finare. Vad tycker ni? ❥

 

 

 

Det känns lite kalt där vid sängen och inte alls tillräckligt mysigt. Det behövs någon belysning där i hörnet och sen funderar jag på en ljusgrå sänghimmel, men är lite osäker samtidigt. Har ni något förslag? Det fina printet från Mrs Mighetto fick Benjamin i julklapp av sin farmor och farfar och det fick komma upp i en guldfärgad tavelram som vi hittade på Hornbach för inga pengar alls.

 

 

 

Små gulliga detaljer ❥ Sängkläderna är nya och kommer från Konges Sløjd. Den fina filten som hänger på sängkanten kommer från Stella McCartney Kids (Babyshop) och filten på sängen med luva och öron kommer från Liewood (Butik Linnea) ❥

 

 

 

Framför ett av fönstren i hans rum har vi vår skötbyrå som är så himla praktisk. Det kan jag varmt rekommendera alla blivande föräldrar, en skötbyrå istället för skötbord om platsen finns. Så himla praktiskt. Och när han är helt blöjfri sen så tar man bort själva skötdelen uppe på så blir det precis som en vanlig byrå. I fönstret bakom står massa små gulliga favoriter. De söta små kaninerna kommer från Maileg, ballongerna som hänger i fönstret från Miniroom, kaninlampan finns nog lite överallt, hästarna som är Benjamins favoriter har vi köpt på Lekia och den fina gosedjurskaninen är från Livly ❥

 

 

En liten bebis har liksom blivit en stor pojke ❥ Jag kan inte förstå det och har nog en aning svårt att acceptera det på något sätt. Det kommer bli jättetufft för mig när han ska växa och bli stor. Jag vill liksom att han ska vara min lille bebis föralltid (och kommer troligtvis behandla honom som det också) ❥ Jag är SÅÅ glad att han sover inne hos oss om nätterna, snart ska jag gå in och lägga mig bredvid honom och sussa. Jag är så trött idag, skönt att det är fredag imorgon. Vi ser fram emot en supermysig helg med mina svärföräldrar på besök. Det ska bli mysigt ❥

 

Vad har ni för planer?

 

KRAMAR

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina Ahlgren

    Jag förstår hur du känner! Våra barn är 8,5 år och 7år. Det var länge sedan spjälsängen ställdes undan men nu finns det andra saker som är fantastiska! Vi kan snorkla ihop på sommaren och på resor, åka i samma backar med skidor. Att se hur de utvecklas och gör framsteg är också fantastiskt! Tiden rusar fram och det gäller att njuta!

  2. Lina

    Jag förstår hur du känner! Våra barn är 8,5 år och 7år. Det var länge sedan spjälsängen ställdes undan men nu finns det andra saker som är fantastiska! Vi kan snorkla ihop på sommaren och på resor, åka i samma backar med skidor. Att se hur de utvecklas och gör framsteg är också fantastiskt! Tiden rusar fram och det gäller att njuta!

stats