Marielle Winkler

Benjamins garderob ❥

 

 

Hej hjärtan ❥

 

Jag vet att många av er (inklusive jag själv) kan ha svårt att hitta fina kläder till pojkar ibland. Utbudet är såå mycket mer begränsat än till flickor. När Benjamin var liten köpte jag lite av varje, hade svårt att hitta en riktig stil till honom som jag gillade. Ju äldre han blir desto lättare blir det tycker jag, dels för att jag har kommit på vilken stil jag tycker om att klä honom i (än så länge är det mamma som bestämmer kläder) och dels för att utbudet blir lite större ju äldre dem blir. Det upplever jag iallafall. Jag får ofta frågor om var jag handlar till Benjamin och vilka märken jag köper ifrån så jag tänkte lite kort tipsa er om detta. Jag blandar dyrt med budget och tycker att den kombinationen blir helt klart finast. Jag älskar de danska barnmärkena och handlar mycket från danska webshopar. Det är nog mitt bästa tips faktisk. Favoritwebbshopar är följande:

 

Gladerollinger.dk

Luksusbaby.dk

Kongessloejd.dk

Babyshop.se

 

Den lilla klädhögen ni ser ovan är ett litet urplock från Benjamins höst/vinter garderob. Ni förstår kanske färgtemat?! Haha. En hel del svart finns i hans garderob också samt lite vita skjortor och pike’s samt pyttelite marinblått. Jag älskar neutrala färger och så är det med det bara. I högen finns plagg från några av mina favoritmärken till barn (pojke i mitt fall men dessa märken gör precis lika fina kläder till flickor också) Favoritmärkena kommer här:

 

Minimalisma. Ett danskt märke som tillverkar de mest ljuvliga plaggen i 100% ull. Tunna, enkla, mjuka i allra finaste kvalitet. På sommaren har dem en motsvarande modell i bommuls och silkesblandning som också är helt fantastisk. Den grå/offwhite randiga outfiten i högen ovan kommer därifrån.

 

Konges sløjd. Ännu ett danskt märke som gör magiska plagg till barn. Enkel design, fina kvaliteter och med vackra detaljer. Den gråa stickade ulltröjan som ligger näst längst upp i högen kommer därifrån. Från detta märke köper jag även mycket pyjamaser till Benjamin samt sängkläder och andra detaljer till barnrummet. Ett absolut älsklingsmärke.

 

Zara. Zara gör superbra plagg till bra priser. Nu har dem även släppt en hel kollektion till barn i 100% kashmir som jag köpt till Benjamin. Riktigt bra priser för att vara kashmir och dem håller superfint i kvalitén.

 

Livly. Härifrån köper jag mest pyjamaser nu och dem är helt klart bäst i kvalitén. Finns inga pyjamaser som går att mäta med Livlys pima bomull.

 

Ralph Lauren. RL gör väldigt fina skjortor, sweatshirts och pikétröjor. Superbra plagg att alltid ha i garderoben. Fint och klassiskt.

 

Ver de terre. Danskt märke som framförallt gör ytterplagg till barn. Lite dyrare men helt klart värt det tycker jag. Finare overaller finns inte att hitta enligt mig. Grym kvalité och fin design. Hållbara plagg som man kan använda sen även till nästa barn då dem aldrig går ur tiden och mycket av deras plagg är väldigt unisex som funkar till både pojkar och flickor. Slitstarkt och tåligt dessutom.

 

Angulus. Danskt märke ännu en gång. Angulus gör de allra finaste och mest fotovänliga barnskorna som finns. Praktiska, rejäla och tåliga men som dessutom är himmelskt fina. Den kombinationen är inte alltid så lätt att hitta. Även detta märke är lite dyrare men med samma argument som ovan så tycker jag helt klart att det är värt det. Man behöver inte köpa flera par skor per säsong. Det räcker med ett par och hellre lägga krut på de då.

 

Huttelihut. Danskt märke som gör de allra finaste mössorna jag vet om. Ni har kanske sett Benjamins fina mössor han har med knyte under halsen och pälsboll uppe på huvudet. Det är Huttelihut.

 

Mar Mar. Också danskt märke med superfina plagg till barn. Dem har plagg till små små bebisar och upp till lite äldre barn. Jätte fin design. Jag handlade en del från detta märke när Benjamin var bebis och hittar fortfarande små godbitar ibland. Till flickor är detta märke än mer fenomenalt. Det finns så otroligt mycket fint.

 

Hoppas att detta var till lite inspiration iallafall. Förutom dessa märken så handlar jag även en del basplagg på HM, Lindex och Polarn och pyret.

 

Kramar till er

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats