Att vara mammaledig när julen nalkas ♡ | Marielle Winkler
mariellewinkler

Marielle Winkler

Annons

Att vara mammaledig när julen nalkas ♡

img_6347

img_6344

img_6350

Mitt älskade lilla hjärta ♡ Kan någon snälla stanna tiden?! Han börjar bli så stor och han är så glad, fin, underbar och bara helt enkelt världsbäst ♡ Det tycker jag såklart, jag är ju hans mamma och fet finns inget han kan säga eller göra i sitt liv som kan få mig att sluta älska honom. Kärleken är så obeskrivligt stor, ni andra mammor därute (och pappor för den delen) vet vad jag pratar om ♡ Tröja och tajts kommer från Zara Mini, mössan är en namngivningspresent från mina älskade tjejer Julia och Erica (med respektive) och kommer från Huttelihut, vi fick även matchande vantar till. Gosekaninen kommer från Livly ♡
Mitt älskade lilla hjärta ♡ Kan någon snälla stanna tiden?! Han börjar bli så stor och han är så glad, fin, underbar och bara helt enkelt världsbäst ♡ Det tycker jag såklart, jag är ju hans mamma och det finns inget han kan säga eller göra i sitt liv som kan få mig att sluta älska honom. Kärleken är så obeskrivligt stor, ni andra mammor därute (och pappor för den delen) vet vad jag pratar om ♡ Tröja och tajts kommer från Zara Mini, mössan är en namngivningspresent från mina älskade tjejer Julia och Erica (med respektive) och kommer från Huttelihut, vi fick även matchande vantar till. Gosekaninen kommer från Livly ♡

 

 

Hej underbaringar!

Har ni en skön tisdag? Jag och mini har precis varit ute på en lång promenad med vagnen och nu ska jag förbereda lite lunch, det blir kycklingfajitas. Mums!

Alltså, julen nalkas och jag är mammaledig med min älskade Benjamin. Det är det mysigaste som finns i världen. Vi går upp tidigt om morgnarna, tänder julstjärnorna och massa levande ljus, slår på Nyhetsmorgon på tvn och myser med frukost i soffan framför tvn, mini tar en liten lur i min famn och vi har det sååå mysigt där i mörkret innan solen går upp och det är dags att kicka igång dagen. På torsdag är det 1 december och då börjar julkalendern på tv, ni kan ju gissa om jag längtar! Jag trodde det mysigaste som fanns var att VARA ett barn på julen, men det visade sig att HA ett barn på julen är ännu mysigare ♡ Man får liksom leva om allt ljuvligt på nytt på något sätt. Underbart! Nu i december har jag bestämt mig för att hålla kalendern så tom som möjligt, jag vill bara ta dagarna som dem kommer och mysa massor hemma. Bästa tiden på året ♡

Hoppas ni har en fin dag hjärtan! Hörs snart igen.

KRAMAR

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mariellewinkler

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats