Marielle Winkler

Vår helg ❥

Hemma hos oss ❥

 

 

Hej hjärtan!

Har ni haft en fin helg? Jag tog lite paus från bloggen i helgen och har bara fokuserat på familjen och njutit av lugnet på landet hemma hos svärföräldrarna. Kameran fick följa med men den har mest legat och vilat faktiskt. Ibland behöver man lite paus helt enkelt. Visst?

Vi har tagit det väldigt lugnt, ätit massa gott, varit ute hela lördagen och lekt i solen, tittat på fåren, grävt grävskopa på lekplatsen och haft det hur härligt som helst. Igår kom min mamma och Uffe förbi på fika för dem var i Uffes stuga som ligger inte långt därifrån. Benjamins kusin med föräldrar var också och hälsade på igår och Benjamin lekte så fint med sin kusin Lilly, höll varandra i handen och plockade kottar som dem kastade i ån. Älskade hjärtan! Igårkväll när alla hade åkt hem och Benjamin hade somnat och även David och hans pappa gick och la sig tidigt så korkade jag och svärmor upp en flaska bubbel och mumsade choklad och pratade om allt mellan himmel och jord framför en sprakande brasa. Perfekt avslut på en alldeles perfekt dag ❥

Nu sitter vi i bilen på väg hem, Benjamin sussar gott bredvid mig och utanför fönstren är det alldeles grått och deppigt. Herrejösses vad påverkad man blir av vädret. Det ska iallafall bli fint större delen av veckan och det är ju bara sååå underbart!

 

Hur har er helg sett ut? Några planer för veckan som kommer?

 

KRAMAR

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats