Marielle Winkler

Louise Roe ❥

I födelsedagspresent av min kära syster med familj fick jag dessa underbara ljusstakar/vaser från Louise Roe Copenhagen. Huuur underbara i denna djupblå färg?! Älskar dem och perfekt tycker jag att de går att använda som både vas (som nu med pioner på sista versen) eller som ljuslykta. Lovely! De vackra glasunderläggen fick jag också i födelsedagspresent av min mamma (plus matchande stora bordstabletter i samma mönster) och dessa kommer från William Morris ❥

 

 

Hej fina!

Hoppas ni har en härlig fredag. Vi skulle egentligen haft fina vänner över på middag ikväll men vi fick tyvärr ställa in då deras lilla dotter blev sjuk. Benjamin har inte heller varit på topp idag med två små tänder på väg ut. Mycket ledsen och grinig och vill bara vara i famnen hela tiden. Lille älsklingen ❥ Han var sååå ledsen när han skulle somna och gned sig i munnnen hela tiden och fick lite smått panik, stackars liten. Den ena tanden är nästan ute och den andra är nog snart det också så vi håller tummarna att de tittar ut snarast så han slipper ha ont.

I helgen blir det rätt så lugnt för vår del, inga planer alls imorgon och på söndag kommer Stockholms-älsklingar hit på pannkakslunch. Som jag längtar! Hur ser helgen ut för er?

Varma kramar och snart godnatt

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats